Kryptot tutuiksi

OSTA TALLENNE – 3 tunnin kryptotietopakettiūüĎá

Kryptot tutuiksi -etätapahtuman tallenne

39,00

Järjestimme tammikuussa 2022 Kryptot tutuiksi -etätapahtuman, jossa sukellettiin kattavasti ja SELKOkielisesti kryptovaluuttojen maailmaan.

Tapahtuman tarkoituksena oli auttaa osallistujia ymmärtämään paremmin mitä kryptovaluutat ovat, miten ne toimivat ja millaisia kryptovaluutat ovat sijoituskohteena. Samalla sukellettiin tämän päivän kuumimpiin puheenaiheisiin; NFT, Metaverse, DeFi sekä Web 3.0 maailmaan.

Kouluttajana tapahtumassa toimi @naisetpuhuurahasta -tiimin ”kryptovastaava” Piia, joka on k√§ytt√§nyt rutkasti aikaa niin opiskeluun kuin my√∂s k√§yt√§nn√∂ss√§ kymmeniin eri kryptovaluuttoihin sijoittamiseen useilla eri alustoilla.

Tallenteen kesto on 3 tuntia. 

Osasto:

Kuvaus

Tietoa kouluttajasta

Piia on naantalilainen sivutoiminen yrittäjä, joka on tällä hetkellä opintovapaalla analyyttisestä palkkatyöstään vakuutusalalta. Jo noin vuoden kestäneestä opintovapaastaan Piia on käyttänyt mammuttiosan kryptovaluuttoihin perehtyen. Tiedonjanoisena oppijana ja sijoittajana hän on sukeltanut valtavaan kryptomereen ja haluaa nyt tarjota halukkaille helpomman tien kryptojen ymmärtämiseen ja kryptosijoittamisen aloittamiseen.

 

Koska tilaus toimitetaan?

Käsittelemme tilaukset arkipäivisin. Saat joko saman päivän tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana sähköpostia, josta löydät ohjeet tallenteen katsomiseen. Jos ilmenee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia info@naisetpuhuurahasta.fi tai ottaa yhteyttä Instagramin kautta @naisetpuhuurahasta

 

Osallistujien antama keskiarvo tapahtumalle: 9,5

Jokainen palautteen antaja voisi suositella tapahtumaa muille

 

Osallistujien palautteita:

”Tapahtuma oli hyvin rakennettu. Aiheet eteniv√§t hyvin aina seuraavaan ja monipuolisesti kerroit eri aiheista ymm√§rrett√§v√§sti. Kolme tuntia kuulosti aluksi pitk√§lle ajalle istua ja kuunnella webinaaria, mutta uutta tietoa tuli niin paljon, ett√§ aikahan meni tosi nopeasti!”

”Todella mielenkiintoista asiaa selke√§sti esitettyn√§! Eritt√§in hyv√§ setti. :)”

”Sopivan ajan kuluttua uudestaan, n√§kee miten on asiat kehittynyt ja onko tullut uutta.”

”Kaikin puolin tykk√§sin, vahvisti ett√§ olen itse jo p√§√§ssyt ihan hyv√§lle k√§rrylle, ja t√§m√§ rakensi sen p√§√§lle uuttakin. Kiitos!”

”Todella mielenkiintoinen luento, mutta ehk√§ hieman pitk√§ johtuen omasta v√§h√§isest√§ taustatiedosta johtuen.”

 

Tilauksen peruminen

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivää aikaa perua tilauksesi ostohetkestä. Tee ilmoitus perumisesta meille sähköpostitse info@naisetpuhuurahasta.fi.

Tekijänoikeudet 2022 © Kaikki oikeudet pidätetään.