osallistu etätapahtumaan

Kryptovaluutat tutuiksi

Etätapahtuma järjestetään la 22.1.2022 klo 14.00

la 22.1.2022 klo 14.00

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Mistä tapahtumassa on kyse?

Olet kuullut puhuttavan kryptovaluutoista, muttet tiedä niistä juuri mitään. Joku tuttu on saattanut mainita sijoittavansa kryptovaluuttoihin, mutta koko touhu kuulostaa korviisi liian vaikealta ja kaukaiselta. Lehdistä olet lukenut Bitcoin-miljonääreistä, mutta kuulemma juna meni jo – vai menikö sittenkään? Miksei kukaan kertonut ajoissa näistä digitaalisista virtuaalivaluutoista – onko nyt jo liian myöhäistä hypätä mukaan kryptojunaan?

Kryptovaluutoista kirjoitetaan ristiriitaisesti, luonnollisesti. Ne ovat melko tuore ilmiö maailmassa ja yrittävät nousta uhkaamaan nykyrahan olemassaoloa. Vai yrittävätkö sittenkään? Ne tuhoavat maailman järjettömällä energiankulutuksellaan. Vai onko tämä koko totuus?

Mitä kryptovaluutat oikeastaan ovat ja miten ne toimivat – miksei näistä asioista kerrota lisää uutisissa? Ihan varmasti ymmärtäisit, jos joku voisi selittää selkeällä suomen kielellä, selkeillä ymmärrettävillä termeillä.

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan perusasioita kryptoista tässä selkokielisessä etätapahtumassa! 

Tapahtuman jälkeen ymmärrät:

Ilmoittaudu mukaan etänä järjestettävään kryptotapahtumaan. Voit osallistua tapahtumaan vaikka omalta kotisohvalta käsin!

Tapahtuma sopii sinulle, joka...

Tapahtumaan osallistuminen ei vaadi aiempaa kryptotietämystä tai kokemusta kryptosijoittamisesta. On kuitenkin hyvä, jos sinulla on jonkinlaista kokemusta sijoittamisesta yleisesti ja ymmärrät sijoittamiseen liittyviä riskejä.

Tapahtuma EI välttämättä sovi sinulle, joka olet jo perustietosi kryptovaluutoista hankkinut ja kryptosijoittamisen aloittanut, mutta haluat syvempää tietämystä ja ymmärrystä laajemmista mahdollisuuksista kryptosijoittamisen piirissä.

Varmista paikkasi hyvissä ajoin - paikkoja rajatusti!

Tapahtuman kesto on 2-3 tuntia. Tapahtuma toteutetaan etänä, joten osallistumiseen tarvitset pelkästään internet-yhteyden sekä tietokoneen/ älypuhelimen, jonka kautta voit osallistua tapahtumaan.

Tapahtuman hinta on 39€. Voit maksaa summan kerralla tai osissa. 

Tapahtuman kesto on 2-3 tuntia. Tapahtuma toteutetaan etänä, joten osallistumiseen tarvitset pelkästään internet-yhteyden sekä tietokoneen/ älypuhelimen, jonka kautta voit osallistua tapahtumaan.

Tapahtuman hinta on 39€. Voit maksaa summan kerralla tai osissa. 

Päivää jäljellä
Päivää jäljellä

Kouluttajana toimii Piia

Piia on naantalilainen sivutoiminen yrittäjä, joka on tällä hetkellä opintovapaalla analyyttisestä palkkatyöstään vakuutusalalta. Jo noin vuoden kestäneestä opintovapaastaan Piia on käyttänyt mammuttiosan kryptovaluuttoihin perehtyen. Tiedonjanoisena oppijana ja sijoittajana hän on sukeltanut valtavaan kryptomereen ja haluaa nyt tarjota halukkaille helpomman tien kryptojen ymmärtämiseen ja kryptosijoittamisen aloittamiseen. 

Aloittelijaystävällistä kryptotietoa hän jakaa Instagramissa ja Facebookissa @hyvinvoinninupgrade -tilillään.

Lokakuussa Piia liittyi osaksi @naisetpuhuurahasta -tiimiä. 

”Uskon vahvasti siihen, että kryptomaailman ymmärtämisestä on hyötyä tulevaisuudessa. Kryptot tarjoavat käsittämättömän hienoja ratkaisuja ja niitä otetaan maailmalla käyttöön koko ajan kiihtyvällä vauhdilla. Kyseessä ei ole vain raha, kuten monesti luullaan, vaan paljon enemmän. Suomessa aihepiirin ymmärtäminen on vielä lapsenkengissä, mutta maailmalla isot yritykset, instituutiot ja sijoittajat heräävät yksi toisensa jälkeen tähän uuteen tulevaisuuteen ja astuvat mukaan kuvioihin. Historia on osoittanut, että uusissa asioissa kannattaa olla etunenässä mukana.”

Kryptovaluutat kiinnostavat naisia!

Ensimmäisen kryptotapahtumansa Piia järjesti syyskuussa Naantalissa. Tuo tapahtuma keräsi kiitosta osallistujilta. Erityisesti osallistujat pitivät siitä, että Piia osasi kertoa asioista selkokielisesti ja aloittelijoille sopivalla tavalla.

Tätä mieltä osallistujat olivat tapahtumasta:

”En tiennyt tullessani asiasta mitään. Aluksi kuulosti vaikealta, mutta osasit selittää tosi selventävästi ja materiaali oli selkeää.”

”Olet hyvä puhumaan, sua on helppo kuunnella!”

 

Yllättävintä osallistujien mielestä oli:

”Monipuolisuus”

”Miten isosta asiasta lopulta on kyse”

”Helppouden tunne – ei se olekaan niin vaikeaa kuin olin kuvitellut”

”Miten paljon erilaisia kryptoja on”

Älä missaa tapahtumaa - varaa paikkasi nyt!

Ilmoittaudu mukaan etätapahtumaan varaamalla paikkasi verkkokaupassamme tai täyttämällä alla oleva osallistumislomake. Maksuvaihtoehtona ovat Klarna kerta- tai osamaksu sekä verkkopankkimaksu. Sinulla on täysi oikeus perua osallistumisesi 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Huomioithan, että etätapahtuma järjestetään mikäli mukaan ilmoittautuu minimimäärä osallistujia. Jos tapahtuma joudutaan perumaan, ilmoitamme asiasta osallistujille sähköpostitse ja palautamme lipun hinnan.

Tapahtuma järjestetään lauantaina 22.1.2022 klo 14.00.

Kesto: 2-3 tuntia.

Lipun hinta on 39 € (hinta sis. Alv. 24%)

Nähdään etätapahtumassa!

Terkuin, 
Piia & Merita
Naiset puhuu rahasta -tiimi

Etätapahtumassa mukana myös:
Merita Väänänen

Merita on @naisetpuhuurahasta -tiimin perustaja ja yksi ylläpitäjistä. Tämän lisäksi Merita on myös kryptosijoittaja, joka näkee kryptoissa ja kryptojen takana olevassa teknologiassa paljon potentiaalia.

”Kryptovaluuttojen toiminnan ymmärtäminen oli aluksi todella vaikeaa, joten siksi tämänkaltaiset tapahtuvat ovat erinomaisia!” -Merita

merita Rahailta

Osallistumislomake

Varaa paikkasi täyttämällä alla oleva osallistumislomake. Huomioithan, että lomakkeen kautta tehty ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme laskun antamaasi sähköpostiosoitteeseen 1-4 arkipäivän kuluttua ilmoittautumisesta. Emme voi varmistaa paikkaasi tapahtumassa ennen kuin olet maksanut laskun. Jos haluat varmistaa paikkasi heti (tai maksaa lipun osissa), osta lippu verkkokauppamme kautta. >> Klikkaa tästä verkkokauppaan.