Ilmainen webinaari

Miten olla hyvä vuokranantaja?

To 19.1.2023 klo 17.00

To 19.1.2023 klo 17.00

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia
miten olla hyvä vuokranantaja

Kiinnostaako asuntosijoittaminen ja vuokranantajaksi ryhtyminen?

Jopa kolmannes suomalaisista kotitalouksista asuu vuokralla. Lisäksi vuokra-asumisen suosio ja vuokra-asuntojen kysyntä on kasvussa tällä hetkellä, niin kuin se aina on, kun horisonttiin kertyy talouden tummia pilviä.

Jos olet pohtinut sijoitusasunnon ostamista tai olet jo sellaisen hankkinut, mutta toiminta hakee vielä muotoaan – tule kuuntelemaan webinaariin miten olla hyvä vuokranantaja. 👇

Pohdituttaako vuokranantajuus?

Moni pohtii millainen asunto soveltuu vuokra-asunnoksi, miten etsiä vuokralaista ja miten laatia vuokrasopimus tai miten ohjeistaa vuokralaista vaikkapa taloyhtiön asumiseen liittyen?🤔

Kysymyksiä herättää myös miten tämän kaiken hoitaisi huolellisesti ja hyvin? Koska tietysti niin kun kaikissa liiketoiminnassa huolellinen toiminta tuottaa parhaan tuloksen ja parhaimman mielen. Näin ollen myös asuntosijoittaminen ja vuokranantajuus kannattaa hoitaa huolellisesti.

Huolellinen vuokranantaja on hyvä vuokranantaja, mutta millä tavalla sitten olla hyvä vuokranantaja? Juuri tähän paneudumme webinaarissa!

Vieraana kuluttajaliiton lakimies Kristel Pynnönen Andersson

Kristel toimii Kuluttajaliiton asumisasiamiestoiminnan lakimiehenä. Asumisasiat ovat lähellä Kristelin sydäntä ja ennen Kuluttajaliittoon siirtymistä Kristel toimi Kiinteistöliitossa apulaispäälakimiehenä 14 vuoden ajan. 

Tule mukaan oppimaan vuokranantajuudesta!

”Kuluttajaliitto on Suomen ainoa yleinen ja kaikille avoin kuluttajien ja julkisten palveluiden käyttäjien edunvalvonta-, koulutus- ja neuvontajärjestö. Puolustamme kuluttajan ja julkisten palveluiden käyttäjien oikeuksia yhteiskunnallisessa päätöksenteossa.” -Kuluttajaliitto.fi

Kristel Kuluttajaliitto

Osallistu nyt!

Osallistu webinaariin syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan lomakkeeseen. Webinaari järjestetään Zoomin kautta ja saat osallistumislinkin suoraan sähköpostiisi noin 24h ennen webinaarin alkamisajankohtaa. 

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.