Näin aloitat sijoittamisen - RAHAMEDIA

Verkkokurssi auttaa tutustumaan sijoittamisen maailmaan ja pääsemään alkuun sijoittamisen polulla. Kurssi on jaettu kahteen eri osaan: ensimmäisessä osassa käyt läpi perusoppeja ja toisessa jaksossa opit viedään käytäntöön ja aloitat sijoittamisen.

Käytä verkkokaupassa alekoodia naisetpuhuurahasta ja saat 30% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Valmennuksen esittely

Näin aloitat sijoittamisen -verkkokurssin aikana opit sijoittamisen perusteita, kuten miksi sijoittaminen kannattaa, mikä korkoa korolle -ilmiö oikein on, mitä hajauttaminen tarkoittaa, miten laatia sijoitussuunitelma ja miten sijoittaa vastuullisesti.

Kun olet tankannut riittävästi perusoppeja, siirrät tietosi käytäntöön, avaat itsellesi arvo-osuustilin ja ryhdyt sijoittamaan. Eli sijoittaminen ei jää pelkästään ajatustasolle, vaan otat konkreettisia askelia. 

Aloita sijoitusmatkasi kohti vauraampaa elämää!

Käytä verkkokaupassa alekoodia naisetpuhuurahasta ja saat 30% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Kurssin valmentaja

Valmentajanasi toimii Johanna Pöysti.

Johanna on Rahamedian perustajaosakas, sekä yrittäjä ja sijoittaja.

Johanna on aikoinaan itse kokenut suuren henkilökohtaisen kasvutarinan tuhlaajatytöstä sijoittajaksi. Ensimmäinen askel muutokseen olikin osallistuminen talousvalmennukseen, josta hän sai uusia oivalluksia, työkaluja sekä inspiraatiota oman taloutensa parempaan hallintaan.

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.