Askeleet vaurauteen - RAHABALANSSI

Sijoittamisen aloittamisessa kaikista vaikein osio on itse aloittaminen. Tämä valmennus on tarkoitettu kyseisen ongelman ratkaisemiseen.

Hyödynnä alekoodi: naisetpuhuurahasta ja saat 10% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Valmennuksen esittely

Askeleet vaurauteen -verkkovalmennuksen avulla aloitat sijoitusmatkasi!

Valmennuksessa saat runsaasti tietoa ja opit sijoittamisen perusteita. Opit mm. miksi sijoittaminen kannattaa, miten sijoitussuunittelma luodaan, mitä osakkeet ja rahastot ovat ja miten onnistut löytämään sopivat kohteet. Lisäksi sukellat valmennuksen lopussa myös sijoittamisen verotukseen, joka on oleellinen asia osata sijoittamisen rinnalla. 

Kyseessä on hyvin kattava valmennuspaketti aloittelevalle sijoittajalle, joka tuskailee yksin sijoittamisen aloittamisen kanssa.

Hyödynnä alekoodi: naisetpuhuurahasta ja saat 10% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Kurssin valmentaja

Valmentajanasi toimii Jenna Mattila.

Jenna on 31-vuotias äiti, vaimo, rahavaikuttaja/–puhuja, valmentaja, yrittäjä, sijoittaja sekä taustaltaan työterveyshoitaja.

Jenna innostaa Instagramissa eri elämäntilanteessa eläviä seuraajia pitämään parempaa huolta omasta taloudesta. Hän itse sai säästettyä ja sijoitettua kohtuullisen hyvän summan kotiäitivuosinaan.

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.