RAHABALANSSI® TASAPAINOON

Riippumatta siitä missä olet elämässäsi juuri nyt, tällä valmennuksella saat taloudellisen hyvinvoinnin ja rahataitojen avaimet, joiden avulla valmentaja Jenna Mattilakin onnistui säästämään satasia vuodessa! Opit näkemään rahan sinua palvelevana resurssina!

Hyödynnä alekoodi: naisetpuhuurahasta ja saat 10% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Valmennuksen esittely

Viiden viikon valmennuskokonaisuus tarjoaa kattavat avaimet joiden avulla lähdet lisäämään taloudellista hyvinvointiasi askel askeleelta.

Valmennus on hyvin kokonaisvaltainen ja se sisältää niin kirjallisia ohjeita kuin myös videomateriaalia. Kaikki valmennuksen materiaalit toimitetaan suoraan sähköpostiin ja ne ovat ladattavassa muodossa. Videot ovat pituudeltaan vain 5-20 minuutin kestoisia, jolloin katsominen ei vie liikaa aikaa arjestasi. Lisäksi saat velkavyörytykseen liittyen oman Excel-tiedoston, jota voit hyödyntää.

Osallistu valmennukseen ja opi hallitsemaan rahojasi ja lisäämään taloudellista hyvinvointia!

Valmennuksen teemat

Hyödynnä alekoodi: naisetpuhuurahasta ja saat 10% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Kurssin valmentaja

Valmentajanasi toimii Jenna Mattila. 

Jenna on 31-vuotias äiti, vaimo, rahavaikuttaja/–puhuja, valmentaja, yrittäjä, sijoittaja sekä taustaltaan työterveyshoitaja.

Jenna innostaa Instagramissa eri elämäntilanteessa eläviä seuraajia pitämään parempaa huolta omasta taloudesta. Hän itse sai säästettyä ja sijoitettua kohtuullisen hyvän summan kotiäitivuosinaan.

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.