@naisetpuhuurahasta & @sijoitakuintavis

Rahailta Turussa 4.6.2022

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Mistä rahaillassa on kyse?

Kiinnostaako sinua sijoittaminen, muttet tarkalleen tiedä miten toimia, jotta saisit sijoitustaipaleesi kunnolla käyntiin? Sinulta löytyy kiinnostusta aloittamiseen, mutta toteutus ja liikkeelle lähteminen vaativat vielä tietoa ja rohkaisua.

J√§rjest√§mme lauantaina 4.6.2022 Turussa rahaillan yhdess√§ @sijoitakuintavis Helena Rostedtin kanssa. Rahaillassa keskustelemme selkokielell√§ ja k√§yt√§nn√∂nl√§heisesti sijoittamisen aloittamisesta ja lis√§ksi jaamme paloja omalta sijoitustaipaleeltamme (joka ei ole aina mennyt kuin Str√∂ms√∂ss√§…).

Tapahtuman päätarkoituksena on hahmottaa sijoittamisen maailmaa ja ennen kaikkea miten siihen voi päästä mukaan. Lisäksi jätämme riittävästi aikaa keskustelulle ja verkostoitumiselle. On hieno voimavara löytää rinnalle samanhenkisiä ihmisiä, joiden kanssa voi jakaa ajatuksia ja kokemuksia. Päätavoitteemme onkin yhdistää ihmisiä.

Rahailta on rento ja mukava tapahtuma, johon jokainen voi osallistua ”painevapaasti”.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän matalan kynnyksen rahailtaan. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti ja niistä on mennyt jo puolet.

Kenelle rahailta sopii?

√Ąl√§ missaa rahailtaa - varaa paikkasi!

Ilmoittaudu mukaan varaamalla paikkasi verkkokaupassamme. Maksuvaihtoehtona ovat pankkisiirto tai Klarnan kerta- tai osamaksu. Sinulla on täysi oikeus perua osallistumisesi 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Huomioithan kuitenkin, että tapahtumaan osallistumisen jälkeen peruutus ei ole enää mahdollista emmekä voi palauttaa rahojasi.

Tapahtuma järjestetään jos mukaan ilmoittautuu minimimäärä osallistujia (tällä hetkellä minimimäärä on saavutettu). Jos tapahtuma joudutaan perumaan koronan tai jonkin muun syyn takia, ilmoitamme asiasta osallistujille sähköpostitse ja palautamme maksamasi summan.

Tapahtuma järjestetään Turussa lauantaina 4.6.2022 klo 18-21.00. Tarkka sijainti: hotelli Hamburger Börs, Kauppiaskatu 6, 20100 Turku.

Rahaillan hinta on 29‚ā¨ (sis. alv.).

Hinta sisältää lasillisen viiniä tai alkoholittoman vaihtoehdon.

Nähdään rahaillassa!

Terkuin, 
Helena & Merita 

Rahaillan järjestää

Rahailta Helena

Helena Rostedt

@sijoitakuintavis

Helena on rahavalmentaja, jonka moni tuntee Instagramissa nimellä @sijoitakuintavis. Helenalla on omakohtaista kokemusta miten oman taloudellisen tilanteen voi muuttaa parempaan suuntaan. Tänä päivänä hän auttaa rahavalmentajana myös muita taloudellisen tilanteen parantamisessa.

Sijoittamisen Helena aloitti vuonna 2016 ja nykyään hän sijoittaa useisiin eri kohteisiin, kuten rahastoihin, osakkeisiin ja asuntoihin.

merita Rahailta

Merita Väänänen

@naisetpuhuurahasta

Merita on @naisetpuhuurahasta-tiimin perustaja on innokas rahasta puhuja.

Nuorempana oma talous ja rahataidot olivat retuperällä, mutta aikuistumisen myötä rahataidot ovat muokkaantuneet. Sijoittamisen Merita aloitti vuonna 2013 rahastoilla. Tämän jälkeen sijoittaminen on laajentunut useisiin eri kohteisiin, mutta suurin kiinnostuksen kohde on tällä hetkellä osakkeet ja varsinkin kotimaiset sellaiset.

Tuliko mieleesi kysyttävää?

Jos haluat saada lisätietoa rahaillasta tai haluat esittää kysymyksiä, ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen avulla ja pyrimme vastaamaan mahdollisimman pian.