osallistu tapahtumaan:

Kaikki mitä sinun tulee tietää sijoittamisen aloittamisesta!

Turussa lauantaina 15.1.2022 

Päivää
Tuntia
Minuuttia
Sekuntia

Mistä tapahtumassa on kyse?

Kiinnostaako sijoittamisen aloittaminen, muttet tarkalleen tiedä mitä sijoittaminen on, miksi se kannattaa tai mihin sijoittaa? Sinulta löytyy kyllä kiinnostusta aloittamiseen, mutta toteutus ja liikkeelle lähteminen vaativat vielä tietoa ja rohkaisua.

Järjestämme lauantaina 15.1.2022 Turussa sijoitusaiheisen tapahtuman yhdessä talousvalmentaja Henri Hujalan kanssa. Tapahtumassa käymme selkokielellä ja käytännönläheisesti sijoittamisen perusasioita läpi ja jaamme oleellista tietoa aloittelevalla sijoittajalle (ks. tarkempi sisältö alempana).

Tapahtuman päätarkoituksena on hahmottaa osallistujalle sijoittamisen maailmaa ja ennen kaikkea miten siihen pääsee mukaan. Hahmotat myös miksei aloittamista kannata siirtää pitkälle tulevaisuuteen, koska sijoittamisessa aika on rahaa, kirjaimellisesti!

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi tähän matalan kynnyksen tapahtumaan. Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. 

Mitä tulet oppimaan?

Hyödynnä Early Bird -tarjous ja ilmoittaudu mukaan viimeistään 30.11.2021. Lipun hinta 49€ (säästät 18€)

Kenelle tapahtuma sopii?

Tapahtuma sopii parhaiten sinulle, joka vasta pohdit sijoittamisen aloittamista tai olet siinä pisteessä, että sinun tulisi tehdä ensimmäiset sijoituksesi. Tapahtumaan osallistuminen ei siis vaadi aiempaa sijoitustietämystä tai kokemusta. Riittää, että olet kiinnostunut aiheesta ja haluat oppia lisää.

Tapahtumassa avataan kattavasti muun muassa mitä sijoittaminen on, missä ja mihin voit sijoittaa, kuinka paljon sijoittaminen vaatii rahaa, kuinka hahmotat omaa sijoitussuunnitelmaasi sekä kuinka onnistut hajauttamaan sijoituksiasi. Sukellamme lyhyesti myös verotuksen ja kulujen maailmaan, koska nämä ovat oleellista tietoa niin aloittelevalle kuin myös kokeneemmalle sijoittajalle.

Tapahtuma EI välttämättä sovi sinulle, joka olet jo kerryttänyt hyvän määrän tietoa sijoittamiseen liittyen ja perusasiat ovat hallussa.

Hyödynnä Early Bird tarjous sinulle ja ystävällesi!

Ole ajoissa liikkeellä! Varaa paikkasi tapahtumaan viimeistään 30.11.2021 mennessä ja saat lipun alennettuun hintaan – vain 49€ (norm. 67€)!

Voit myös hyödyntää ystäväpaketin, jolloin sinä ja ystäväsi osallistutte tapahtumaan 89€ yhteishintaan (tarjous voimassa 30.11.2021 saakka). Muista valita verkkokaupassa ystäväpaketti!

Ole ajoissa liikkeellä! Varaa paikkasi tapahtumaan viimeistään 30.11.2021 mennessä ja saat lipun alennettuun hintaan – vain 49€ (norm. 67€)!

Voit myös hyödyntää ystäväpaketin, jolloin sinä ja ystäväsi osallistutte tapahtumaan 89€ yhteishintaan (tarjous voimassa 30.11.2021 saakka). Muista valita verkkokaupassa ystäväpaketti!

Päivää jäljellä
Päivää jäljellä

Kouluttajana toimii Henri Hujala

Henri on turkulainen talousvalmentaja, joka on ollut kiinnostunut sijoittamisesta ja taloudenhallinnasta jo 15-vuotiaasta lähtien. Henri tekee tärkeää työtä varsinkin nuorten parissa ja kiertää eri kouluissa puhumassa hyvästä taloudenhallinnasta, budjetoinnista sekä sijoittamisesta. 

Lisäksi Henri valmentaa yksilöitä omien raha-asioiden parissa sekä käy kouluttamassa työyhteisöjä taloudelliseen hyvinvointiin painottuen. Vieraile Henrin verkkosivuilla.

Mukana myös: Merita Väänänen

Lähde mukaan matalan kynnyksen sijoitustapahtumaan ja treffaa Merita ja Henri paikan päällä! Merita on Naiset puhuu rahasta -tiimin perustaja ja yksi ryhmän ylläpitäjistä. 

Älä missaa tapahtumaa - varaa paikkasi nyt!

Ilmoittaudu mukaan tapahtumaan varaamalla paikkasi verkkokaupassamme. Maksuvaihtoehtona ovat Klarna kerta- tai osamaksu sekä verkkopankkimaksu. Sinulla on täysi oikeus perua osallistumisesi 14 päivän kuluessa ilmoittautumisesta. Huomioithan, että tapahtuma järjestetään mikäli mukaan ilmoittautuu minimimäärä osallistujia. Jos tapahtuma joudutaan perumaan koronan tai liian vähäisen osallistujamäärän vuoksi, ilmoitamme asiasta osallistujille sähköpostitse ja palautamme lipun hinnan.

Tapahtuma järjestetään Turussa lauantaina 15.1.2022 klo 14.00 (tarkka paikka ilmoitetaan osallistujille loppuvuoden aikana sähköpostitse ja somen kautta)

Early Bird lipun hinta on 49 € ja tarjous on voimassa 30.11.2021 saakka. Tämä jälkeen lipun hinta on 67 €. 

Haluatko osallistua tapahtumaan yhdessä ystäväsi kanssa? Ystävätarjouksena lippu sinulle ja ystävällesi yhteishintaan 89€ (ystävätarjous voimassa 30.11.2021). Muista valita ystävätarjous verkkokaupassa.

Nähdään tapahtumassa!

Terkuin, 
Henri Hujala a.k.a Budjettihiiri & Naiset puhuu rahasta -tiimi

Tuliko mieleesi kysyttävää? Ota yhteyttä!