Startti asunto-sijoittamiseen - Rahamedia

Kiinnostaako asuntosijoittaminen ja ensimmäisen sijoitusasunnon osto? Hienoa! Tämä verkkokurssi johdattaa sinut asuntosijoittamisen maailmaan. 

Hyödynnä koodia: naisetpuhuurahasta ja saat 30% alennuksen valmennuksen loppusummasta.

Valmennuksen esittely

Startti asuntosijoittamiseen -verkkokurssi tarjoaa avaimet asuntosijoittamisen aloittamiseen. Kurssilla opit asuntosijoittamisen perusoppeja ja pääset tutustumaan asuntosijoittamisen tärkeimpiin vaiheisiin askel kerrallaan. Saat monipuolisen katsauksen siitä, millainen sijoitusmuoto asuntosijoittaminen oikein on. 

Kurssin aikana saat runsaasti opiskelumateriaalia, jota hyödyntää. Alkutaipaleella tutkit myös omaa talouttasi ja sen numeroita ja sen kautta lähdet pohtimaan mitä sinun tulee tehdä, jotta sijoitusasunnon ostaminen voisi mahdollistua. 

Lähde asuntosijoittamisen polulle!

Hyödynnä alekoodi naisetpuhuurahasta ja saat kurssin hinnasta -30%.

Niina Hautala rahamedia

Kurssin valmentaja

Valmentajanasi toimii Niina Hautala.

Niina on yksi Rahamedian perustajaosakas, sekä teknologia-alalla työskentelevä asuntosijoittaja.

Niina ylläpitää suosittua Kasvussa -blogia, jossa hän käsittelee asuntosijoittamista yhtenä vaurastumisen keinona. Niina on itse rakentanut muutamassa vuodessa merkittävän asuntoportfolion ja hän sijoittaa asuntoihin niin Suomessa kuin myös Englannissa.

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.