Toimitusehdot

Toimitusehdot – Päivitetty 9.12.2023

Naiset Puhuu Rahasta -verkkokauppa

Success Innovation Oy
Sähköposti: info@naisetpuhuurahasta.fi

Tervetuloa Naiset Puhuu Rahasta -verkkokauppaan! Alla ovat verkkokauppamme toimitusehdot, jotka ovat voimassa 9.12.2023 alkaen.

Tuotteet ja Hinnoittelu

Verkkokauppamme tarjoaa sekä fyysisiä että digitaalisia tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille. Pidätämme oikeuden hintojen ja toimituskulujen muutoksiin. Huomioithan, että tuotteiden värit voivat hieman poiketa verkkokaupan tuotekuvista.

Maksaminen ja Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Oyj. Klarna Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai laskussa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Tilaaminen

Kun olemme vastaanottaneet tilauksesi, lähetämme sinulle sähköpostilla tilausvahvistuksen, jossa näkyvät tilaustietosi. Jos tarvitset apua tilaukseesi liittyen, ota yhteys asiakaspalveluumme sähköpostilla info@naisetpuhuurahasta.fi. Pidä tilausvahvistus tallessa mahdollista yhteydenottoa varten.

Toimitustavat ja -kulut

Toimituskulut sisältävät posti- ja pakkauskulut. Kulut ilmoitetaan ostoskorissa, josta voit valita itsellesi sopivan toimitustavan. Fyysiset tuotteet toimitetaan pääasiassa kirjeenä kotiin. Suuremmat tilaukset toimitetaan pakettina postiin tai postin pakettiautomaattiin.

Toimitusaika

Pyrimme postittamaan tuotteet kahden arkipäivän kuluessa tilauksestasi. Mahdollisista toimitusajoista poikkeavista syistä tiedotamme verkkokaupassamme.

Palautusehdot

Palautusoikeus: Fyysisissä tuotteissa asiakkaalla on oikeus perua tilaus 14 päivän kuluessa syytä ilmoittamatta. Peruutus- tai palautusoikeutta ei ole ladattaville tuotteille. Palautetun tuotteen saavuttua palautamme vastaavan summan. Peruutus tulee tehdä 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Emme vastaa palauttamisesta aiheutuvista postituskustannuksista.

Peruuttamisoikeuden käyttö: Ilmoita päätöksestäsi peruuttaa sopimus yksiselitteisesti, esimerkiksi sähköpostilla info@naisetpuhuurahasta.fi. Peruuttamisilmoitus tulee lähettää ennen peruuttamisajan päättymistä.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Lunastamattomasta paketista perimme postituksesta aiheutuneet kustannukset.

Ongelmatilanteet

Jos tuote on kadonnut, vioittunut kuljetuksen aikana tai ei vastaa tilaustasi, ota yhteyttä asiakaspalveluumme 14 päivän kuluessa osoitteeseen: info@naisetpuhuurahasta.fi. Selvästi vaurioituneesta paketista tee reklamaatio valitsemasi toimitustavan kuljetusyhtiölle.

Ota yhteyttä

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.