Kryptot tutuiksi -etätapahtuman tallenne

39,00

Järjestimme tammikuussa 2022 Kryptot tutuiksi -etätapahtuman, jossa sukellettiin kattavasti ja SELKOkielisesti kryptovaluuttojen maailmaan.

Tapahtuman tarkoituksena oli auttaa osallistujia ymmärtämään paremmin mitä kryptovaluutat ovat, miten ne toimivat ja millaisia kryptovaluutat ovat sijoituskohteena. Samalla sukellettiin tämän päivän kuumimpiin puheenaiheisiin; NFT, Metaverse, DeFi sekä Web 3.0 maailmaan.

Kouluttajana tapahtumassa toimi @naisetpuhuurahasta -tiimin ”kryptovastaava” Piia, joka on käyttänyt rutkasti aikaa niin opiskeluun kuin myös käytännössä kymmeniin eri kryptovaluuttoihin sijoittamiseen useilla eri alustoilla.

Tallenteen kesto on 3 tuntia. 

Osasto:

Kuvaus

Tietoa kouluttajasta

Piia on naantalilainen sivutoiminen yrittäjä, joka on tällä hetkellä opintovapaalla analyyttisestä palkkatyöstään vakuutusalalta. Jo noin vuoden kestäneestä opintovapaastaan Piia on käyttänyt mammuttiosan kryptovaluuttoihin perehtyen. Tiedonjanoisena oppijana ja sijoittajana hän on sukeltanut valtavaan kryptomereen ja haluaa nyt tarjota halukkaille helpomman tien kryptojen ymmärtämiseen ja kryptosijoittamisen aloittamiseen.

 

Koska tilaus toimitetaan?

Käsittelemme tilaukset arkipäivisin. Saat joko saman päivän tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana sähköpostia, josta löydät ohjeet tallenteen katsomiseen. Jos ilmenee kysyttävää, voit lähettää sähköpostia info@naisetpuhuurahasta.fi tai ottaa yhteyttä Instagramin kautta @naisetpuhuurahasta

 

Osallistujien antama keskiarvo tapahtumalle: 9,5

Jokainen palautteen antaja voisi suositella tapahtumaa muille

 

Osallistujien palautteita:

”Tapahtuma oli hyvin rakennettu. Aiheet etenivät hyvin aina seuraavaan ja monipuolisesti kerroit eri aiheista ymmärrettävästi. Kolme tuntia kuulosti aluksi pitkälle ajalle istua ja kuunnella webinaaria, mutta uutta tietoa tuli niin paljon, että aikahan meni tosi nopeasti!”

”Todella mielenkiintoista asiaa selkeästi esitettynä! Erittäin hyvä setti. :)”

”Sopivan ajan kuluttua uudestaan, näkee miten on asiat kehittynyt ja onko tullut uutta.”

”Kaikin puolin tykkäsin, vahvisti että olen itse jo päässyt ihan hyvälle kärrylle, ja tämä rakensi sen päälle uuttakin. Kiitos!”

”Todella mielenkiintoinen luento, mutta ehkä hieman pitkä johtuen omasta vähäisestä taustatiedosta johtuen.”

 

Tilauksen peruminen

Jos et ole tyytyväinen ostamaasi tuotteeseen, sinulla on 14 päivää aikaa perua tilauksesi ostohetkestä. Tee ilmoitus perumisesta meille sähköpostitse info@naisetpuhuurahasta.fi.