Rahailta la 4.6.2022 Turku

29,00

Tervetuloa Rahailtaan!

Järjestämme lauantaina 4.6.2022 rahaillan yhdessä Helena Rostedtin eli @sijoitakuintavis kanssa. Rahaillassa keskustelemme sijoittamisen aloittamisesta.

 

Tarkemmat tiedot: 

Hotelli Hamburger Börs

Kauppiaskatu 6, 20100 TURKU

Aika 18-21

Hinta: 29€ (sis. Alv. 24%)

Huomioithan, että paikkoja on rajoitetusti. Tilaan mahtuu yhteensä 50 hlöä. Tähän mennessä paikoista on mennyt jo lähes puolet, joten kannattaa olla nopea ja varmistaa ajoissa oma paikka.

14 varastossa

Kuvaus

Mistä rahaillassa on kyse?

Rahaillan tavoitteena on motivoida sijoittamisen polulle. Olemme huomanneet, että monia kiinnostaa aloittaminen, mutta yksin aloittaminen voi tuntua tuskaisen vaikealta.

Rahaillan alussa kerromme jonkin verran omista alkutaipaleistamme ja tämän jälkeen kerromme enemmän varsinkin osake- ja rahastosijoittamisen aloittamisesta: mitä ne ovat, kuinka paljon aikaa ja pääomaa vaativat, miten lähteä liikkeelle…

Tämän jälkeen olemme varanneet aikaa vapaalle keskustelulle ja verkostoitumiselle. Eli vaikka sijoittamisen aloittaminen olisi sinulle jo tuttua, voi rahailta olla hyvä keino tutustua ja verkostoitua samanhenkisiin ihmisiin.

 

Miten pääset mukaan?

Varaa paikkasi ostamalla lippu verkkokauppamme kautta (tältä sivulta). Lipun hinta on 29€ ja hinta sisältää lasillisen viiniä tai halutessa alkoholittoman vaihtoehdon.

Lähetämme noin viikkoa ennen tapahtuman ajankohtaa sähköpostiviestin, jossa kerromme lisätietoa tapahtumapaikalle saapumisesta ja muita käytännön asioita.

 

Nähdään rahaillassa!

Merita & Helena