Unenvoima -valmennus

Oletko kamppaillut unen kanssa jo pitkään? Unettomuus on yksi suurimmista voimavarojen nakertajista.

Valmentaja Miia Soranto on laatinut kattavan 90 päivän kestoisen valmennuskokonaisuuden, jossa paneudut eri askelien kautta unettomuuteen ja sen selättämiseen!

Valmennuksen esittely

Unenvoima -valmennus on kattava kokonaisuus sinulle, joka olet kamppaillut unettomuuden kanssa pidempään. Valmennuksen tavoitteena on auttaa sinua muokkaamaan omaa arkeasi, rutiinejasi ja tapojasi niin, että unettomuus ja siihen liittyvä ahdistus vähenee. 

Huonoilla yöunilla ja unettomuudella katsotaan olevan valtava vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Unettomuus vaikuttaa suuresti mm. mielialaan, stressinsietokykyyn ja jaksamiseen. Tällä voi olla vaikutuksensa myös taloudelliseen tilanteeseesi ja talouden varsinkin hoitamiseen. 

Valmennus perustuu tutkittuun tietoon ja Miian omaan kokemukseen. Valmennuksessa keskitytään löytämään juuri sinulle toimivat keinot unettomuuden selättämiseen. 

Kenelle valmennus sopii? Valmennus sopii sinulle, jolla on arjessa riittävästi aikaa panostaa univalmennukseen, jonka terveydentila on vakaa ja olet valmis sitoutumaan valmennukseen 100%. 

unenvoima valmennus

Tietoa valmentajasta

Valmentajanasi toimii Miia Soranto.

Miia on univalmentaja, kouluttaja, liikunnanohjaaja, ja ravintovalmentaja, sekä Fit4You verkkokauppayrittäjä ja neljän lapsen äiti. Miia on ennen kaikkea henkilö, joka on kamppaillut unettomuuden kanssa, joka oppi nukkumaan. 

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.