Naiset puhuu rahasta

More Money Talk, Please!

More Money Talk, Please!

naiset puhuu rahasta

Missiomme

Naiset puhuu rahasta on saanut alkunsa samannimisestä Instagram-tilistä. Tilin alkuperäisenä tarkoituksena oli lisätä naisten tietoutta sijoittamisesta ja säästämisestä. Vuoden aikana tiimi kasvoi yhdestä kolmeen henkilöön, ja myös tiimin tavoitteet sen mukana. Nyt mukana on yhteensä yhdeksän naista. 

Me Naiset puhuu rahasta-tiimin jäsenet haluamme edelleen tuoda sijoittamiseen ja säästämiseen liittyvää tietoa helposti saataville, unohtamatta kuitenkaan taloudellisen hyvinvoinnin näkökulmaa. Meille on tärkeää, että tietoa tuotetaan ja jaetaan vuorovaikutuksessa ja tarpeesta. Tärkein pointtimme on, että rahasta saa puhua!

Tiimi

Ensin meitä oli yksi….. Sitten meitä oli yhdeksän! Ryhmässä on voimaa. 

Päivi

Moona

Piia

Merita

Paula

Laura

Annimaija

Virva

Maria

Aloita kryptosijoittaminen Northcryptossa!

Northcrypto on suomalainen kryptosijoitusalusta, jossa voit sijoittaa eri kryptovaluuttoihin vain 1% kaupankäyntikululla. Tilin avaaminen on ilmaista. Ei säilytyskuluja tai talletuskuluja. 

Blogi

Suosittelemme

Valmennukset ja palvelut, joita suosittelemme

Seuraa Instagramissa

This error message is only visible to WordPress admins

Error: No feed found.

Please go to the Instagram Feed settings page to create a feed.

Ota yhteyttä!

Kiinnostaako yhteistyö? Haluatko antaa palautetta? Lähetä meille viestiä alla olevan lomakkeen avulla tai Instagramin kautta. 

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.