Sijoituspodcastit

Olemme keränneet alle kaikki sijoitusaiheiset podcastit, jotka kannattaa laittaa kuunteluun. 

sijoitusaiheiset podcastit

Mamma Betalar-podcast

Mamma betalar -podcast on Jasmin Hamidin ja Nata Salmelan uunituore podcast, jossa puhutaan avoimesti rahasta. Molemmat ovat tunnettuja menestyjänaisia, jotka ovat menestyneet elämässään monella eri saralla. 

Sijoituskaverit-podcast 

Sijoituskaverit on Merja Mähkän ja Julia Thurenin luotsaama podcast, jossa puhutaan sijoittamisesta selkokielellä ja pilke silmäkulmassa. Meno ei ole liian vakavaa, muttei myöskään liian railakasta. Sopii loistavasti aloittelevalle sijoittajalle, joka haluaa saada selkoa sijoittamisen perusjuttuihin. 

Rikastamo-podcast 

Rikastamo on Unna Lehtipuun ja Terhi Majasalmen ylläpitämä podcast, jossa paneudutaan sijoittamisen lisäksi myös kattavasti vaurastumiseen ja mm. taloudelliseen hyvinvointiin. 

Rahapodi-podcast

Nordnetin oma Rahapodi podcast, jossa puhutaan taloudesta, säästämisestä ja sijoittamisesta. Podia vetävät Nordnetin talousasiantuntija Martin Paasi sekä yhteistyökumppanuuksista vastaava Miikka Luukkonen.

SY√Ė NUKU S√Ą√ĄST√Ą-podcast

Syö nuku säästä on Idan, Ronjan ja Erjan ylläpitämä Podcast, jossa käsitellään yksilötaloutta monesta eri näkökulmasta. Kannattaa laittaa kuunteluun!

Puhu rahasta-podcast

Puhu rahasta -podcast on Talous ja nuoret TATin tuottama talouspodcast nuorilta nuorille (ja miksei v√§h√§n i√§kk√§√§mmillekin). Jaksoissa pohditaan rahaa ‚Äď sen hankintaa, hallintaa ja merkityksi√§ ‚Äď el√§m√§n ja yhteiskunnan eri osa-alueilla. Oiva podcast vaikka vanhemman ja lapsen yhteisiin kuunteluhetkiin!

Taloustaito-podcast

Taloustaito on Pohjoismaiden suurin talousaikakauslehti. Taloustaito podcast on lehden oma podcast, joka keskittyy laajasti säästämiseen, sijoittamiseen sekä vaurastumiseen. 

Puttonen ja Vilkkumaa-podcast

Aalto yliopiston podcast-sarjaa luotsaavat rahoituksen professori Vesa Puttonen ja tieto- ja palvelujohtamisen apulaisprofessori Eeva Vilkkumaa. Jokaisessa jaksossa käsitellään yhtä liike-elämän aluetta, ja pohditaan kuinka asiat voisi tehdä paremmin.

Inderes-podcast

Inderes on linkki sijoittajien ja pörssiyhtiöiden välillä. Podcast jakaa palkittua osakeanalyysia ja näkemyksellisiä sisältöjä yli sadasta suomalaisesta pörssiyhtiöstä. 

@naisetpuhuurahasta -podcast

Meidän omassa @naisetpuhuurahasta -podcastissa keskustellaan taloudellisesta hyvinvoinnista, säästämisestä, sijoittamisesta ja vaurastumisesta naisten näkökulmasta. Mukana sopivasti informaatiota ja ripauksella huumoria! 

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.