Bilance App – Ensimmäinen oikeasti hyödyllinen budjetointisovellus

Rehellisesti sanottuna ensimmäinen budjetointisovellus, joka oikeasti toimii!

Tämä johtuu pitkälti siitä, että sovellukseen pystyy synkronoimaan oman pankkitilin (tai useamman) kanssa ja kaikki kulut siirtyvät automaattisesti sovellukseen. Näin oman talouden numeroiden seuraaminen helpottuu huomattavasti.

Monesti budjetointisovelluksen ongelma on kaikkien kulujen kirjaaminen ja kulujen unohtelu. On raskasta kaivella kuluja verkkopankista ja käydä ne useaan otteeseen läpi. Silti murehtii tuliko kaikki varmasti kirjattua ylös. Bilance-sovelluksen avulla voi skipata tämän vaiheen kokonaan, joka onkin ehdottomasti Bilance-sovelluksen paras puoli!

Kokeile Bilance-sovellusta 2 kk ilmaiseksi (norm. 3,99€/kk)! Hyödynnä koodia: naisetpuhuu (käyttäjien arvio 4,7/5)

Mikä on Bilance?

Budjetointisovellusten käyttö mullistuu, kun budjetointiin voidaan yhdistää omien pankkitilien synkronointi. Tämä on jotain sellaista, jota budjetointisovellusten kohdalla ollaan kauan kaivattu. Raha-asiat nivoutuvat yhteen paikkaan, jossa niitä on helppo seurata. 

Mutta mikä Bilance on? Bilance on eurooppalainen sovellus, jonka tehtävänä on automatisoida henkilökohtaisten raha-asioiden seuraaminen. Bilance halusi luoda järjestelmän, joka auttaa ihmisiä säästämään aikaa ja rahaa ja tarjoaa kokonaisvaltaisen näkymän omien varojen kokonaisvaltaiseen seuraamiseen. Bilance uskoo, että jokaisella pitäisi olla selkeä käsitys omasta taloudesta ja tätä kautta tie oman talouden kehittämiseen.

Miten kaikki alkoi? Bilancen kehittäjä kokeilivat pitkään erilaisia sovelluksia ja ratkaisuja oman talouden seuraamiseksi. Valitettavasti useimmat sovellukset olivat joko liian manuaalisia, liian monimutkaisia tai eivät tarjonneet kokonaisvaltaista katsausta omasta taloudesta (olen täysin samaa mieltä).

Avointen pankkipalveluiden ansiosta Bilancen käyttäjät voivat hallita omia tietojaan ja synkronoida ne sovellukseen. Todella kätevää!

Bilance äppi taloudenhallinnan tueksi

Bilance-sovellus auttaa tekemään parempia taloudellisia päätöksiä omassa arjessa. Bilance antaa hyvän yleiskatsauksen kaikista arkisista kuluista, voit seurata toistuvia maksuja, tutkia tulevia e-laskuja ja helpottaa budjetointia merkittävästi. 

  • Bilancessa voit kategorioida maksusi automaattisesti, jotta ymmärrät selkeästi kulutustasi. 
  • Voit synkronoida yhden tai useamman pankkitilin Bilanceen ja kulutustietosi siirtyvät sovellukseen automaattisesti. 
  • Näet kaikki e-laskusi ja toistuvat tilauksesi. Pysyt helposti kärryillä mm. kaikista suoratoistopalveluistasi ja voit katkaista turhat tilauksesi. 
  • Voit luoda kuukausibudjetin ja seuraa tasaisesti edistymistäsi. 

Bilance-sovelluksen lataaminen

Bilance-sovellus on ladattavissa sovelluskaupasta. Voit ladata Bilancen Android-puhelimelle tästä ja iPhonelle tästä. 

Bilance-sovellus on saanut käyttäjiltä erittäin hyviä arvosanoja ja keskiarvo on 4,7/5.

Pankkitilin synkronointi sovellukseen

Lataamisen jälkeen voit synkronoida yhden tai useamman pankkitilin Bilanceen. Tämän jälkeen sovellus hakee automaattisesti kaikki tilitapahtumasi ja tiedot kirjautuvat sovellukseen.

Tällä hetkellä sovellukseen voi yhdistää mm. Pop Pankin, OmaSP:n, S-Pankin, OP:n, Säästöpankin, Nordean ja Danske Bankin kanssa. 

Kun yhdistät mahdollisimman kattavasti kaikki pankkitietosi, voit hyvässä lykyssä yhdestä sovelluksesta seurata koko talouttasi.

Alkusäätöjen tekeminen

Voit halutessasi muokata sovelluksen pääväriä, kategorioiden nimiä ja muita yksityiskohtia haluamasi mukaan. Varsinkin aluksi kannattaa katsoa miten sovellus kategorioi menosi pankkitilin synkronoinnin jälkeen, koska se voi ohjata tiedot vääriin kategorioihin (esimerkiksi ravintolakäynnit voivat ohjautua ruokaostoksiin. Melko hyvin sovellus kuitenkin psa liittää menot oikeisiin kohtiin).

Jos muokkaat asetukset kerralla kuntoon, jatkossa kaikki ohjautuu oikeisiin osoitteisiin. Suosittelemme, että teet sovelluksesta itsellesi mahdollisimman helppokäyttöisen, jotta sitä on mukava päivitellä ja seurata. 

Onko Bilance turvallinen?

Bilance-sovelluksen käyttäjän tietojen turvallisuus ja yksityisyys ovat ensisijaisen tärkeitä. Tässä Bilancen keskeiset periaatteet, joita he noudattavat:

  • Bilance ei myy tietojasi. Liiketoiminta perustuu maksullisen tuotteen tarjoamiseen. Bilance ei myy käyttäjien henkilökohtaisia tai taloudellisia tietoja. Bilancen keräämät käyttötiedot hyödyttävät vain tuotteen parantamista.

  • Bilance saa käyttäjien pankkitietoihin vain lukuoikeuden. Bilance ei näe pankkitunnuksiasi. Se saa ainoastaan rajoitetun käyttöoikeuden.

  • Bilance käyttää turvallista datainfrastruktuuria ja palvelimia. Bilance käyttää mm. Google Cloud Platformia datan säilytykseen ja salaamiseen.

  • Bilance luottaa vain mahdollisimman turvallisten kolmansien osapuolien palveluihin, kuten GoCardlessiin ja Nordigeniin. Bilance käyttää myös OpenAI APIa tietojen käsittelyssä.

  • Bilancea käyttäessä olet itse tietojesi ja yksityisyytesi hallitsija. Voit suojata Bilance-sovelluksen PIN-koodilla tai biometrisellä tunnistuksella. Voit poistaa tilisi milloin tahansa sovelluksen kautta.

Jos ilmenee kysyttävää, voit ottaa yhteyttä Bilancen asiakaspalveluun: hello@bilanceapp.com. Lisätietoja löytyy myös Bilancen käyttöehdoista ja yksityisyyskäytäntöjen kautta.

Bilancen perustajat

Bilance-sovelluksen takana on virolainen start-up yritys, jonka ovat perustaneet veljekset Mihkel ja Erik Vetemaa.

Pitkällä aikavälillä Bilancen tavoitteena on suunnitella luova, keskitetty alusta, jonka avulla käyttäjät voivat saada täydellisen yleiskuvan omasta ja perheensä taloudesta – omaisuudesta, lainoista, sijoituksista, menoista ja tuloista.

Bilance toimi aluksi Virossa, Suomessa, Latviassa ja Liettuassa. Nyt sovellusta voi hyödyntää kaikissa EU- ja ETA-maissa.

Hydynnä alekoodi ja käytä Bilancea 2 kk ilmaiseksi!

Käyttämällä koodia naisetpuhuu voit käyttää Bilance-sovellusta kaksi kuukautta veloituksetta. Kahden kuukauden aikana saat kattavan käsityksen omasta taloudestasi ja pääset budjetoinnin makuun.

Jos haluat jatkaa Bilancen käyttämistä kahden kuukauden jälkeen, hinta on 3,99 €/kk. Halutessasi voit perua Bilance-tilauksesi milloin tahansa sovelluskaupastasi. 

>> Lataa Androidille

>> Lataa iPhonelle 

>> Siirry Bilancen verkkosivuille 

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest

Seuraa Somessa

Uusimmat postaukset

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja 

Etsi sivuilta

Samankaltaiset postaukset

Jätä kommentti

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.