etasku kokemuksia
etasku kokemuksia

eTasku – Helpotusta yrittäjän kuittirumbaan!

Jokaisella yrityksellä tulee olla kirjanpito. Kirjanpito kuvaa yrityksen toiminnan talouden näkökulmasta, eli kokoaa yhteen yrityksen tulot ja menot sekä varat ja velat. Useimmiten kirjanpito on ulkoistettu kirjanpitäjälle tai tilitoimistolle, koska papereiden pyörittäminen vie hirmuisesti aikaa ja kirjanpitäjät ovat alansa ammattilaisia, jotka hoitavat homman käden käänteessä. Kuitenkin yrittäjälle jää vastuulleen kuittien ja muiden tärkeiden dokumenttien toimittaminen kirjanpitäjälle tai tilitoimistoon.

Jos sinä yrittäjänä haluaisit unohtaa ylimääräiset paperit, klemmarit, skannaukset ja kopioinnit, meillä on sinulle vinkki miten vähentää yrityksesi papereiden määrää: Oletko kuullut palvelusta nimeltä eTasku? eTasku luo helpotusta yrittäjän arkeen! Lähdimme ottamaan selvää mitä ratkaisuja palvelu tarjoaa, ja ennen kaikkea kuka voi hyötyä eTaskusta ja mitä käyttö maksaa. Jos siis olet yrittäjä tai yrittäjäksi tähtäävä, olipa yrityksesi iso tai pieni, jatka ihmeessä lukemista!

Mikä on eTasku?

Oletko yrittäjänä törmännyt siihen, että yrityksen dokumentteja löytyy vähän sieltä sun täältä, ja toisinaan sitä tarvittavaa kuittia tai paperia saa etsiä kissojen ja koirien kanssa? Yrityksen dokumenttien ja kuittien pyörittäminen ei välttämättä ole sitä yrittäjän lempparipuuhaa, ja tähän saattaa valitettavasti kulua myös huomattavan paljon tehokasta työaikaa.

eTasku on palvelu, jonka avulla yritykset voivat siirtää sähköisesti kuitit ja muut tärkeät dokumentit kirjanpitäjälle. Mitä kaikkea dokumentteja yrittäjälle voikaan tulla säilytettäväksi? Jos yrityksessäsi ei ole muita kuin yksi henkilö, on tietty säilytettävien papereidenkin määrä pienempi, useimmiten kuitit ja laskut ovat niitä papereita, joihin yrittäjä urallaan ensimmäisenä törmää, mutta entäpä sitten jos yrityksen palkkalistoilla onkin työntekijöitä tai osakeyhtiössä useampia osakkaita? Tällöin yrityksen dokumenttipinoa kasvattaa myös palkkatietoihin liittyvät dokumentit kuten verokortit ja tuntikirjaukset, sekä tietty vakuutustodistukset ja vakuutuksiin liittyvät asiakirjat. Kaikki edellä mainitut asiakirjat voit tallettaa sähköisesti eTaskuun, varmuuskopioiden kera, eikä paperisia asiakirjoja enää tarvita! Lisäksi erilaisten kokousten ja neuvotteluiden pöytäkirjat, ohjeet, esitykset ja projektisuunnitelmat säilyvät myös tallessa eTaskussa.

eTasku säästää yrittäjän työaikaa, kun yrityksen tärkeät tositteet säilyvät tallessa yhdessä paikassa. Ja tietysti samasta syystä eTasku helpottaa myös kirjanpitäjäsi työtä!

Omat sovellukset helpottaa eTaskun käyttöä!

eTaskun käyttäjille on tarjolla omat sovellukset mobiiliin ja selaimelle, joiden avulla eTaskun käyttö käy näppärästi, ja oma eTasku kulkee kännykässä mukana. Mobiilisovelluksen avulla voit skannata kuitit, tehdä matkalaskut ja vastaanottaa palkkalaskelmat. Saat jaettua sovelluksella kaikki tärkeät dokumentit tilitoimistolle.

Web-sovelluksella pääset käsittelemään yrityksesi materiaaleja ja pystyt siirtämään näitä kirjanpitoon. Lisäksi web-sovelluksen kautta pääset ylläpitämään sovelluksen käyttäjiä.

Skannaa kuitit sähköisesti kirjanpitäjällesi

Jos otat käyttöön eTaskun, voit hyödyntää kolmea eri tapaa toimittaa kuitit kirjanpitoon. Voit skannata kuitit mobiilisovelluksen kautta omalla puhelimellasi. Voit toimittaa kuitit myös sähköpostilla tai liittää yrityksen maksukorttisi ReceiptHero – palveluun, joka toimittaa kuitit automaattisesti kirjanpitäjälle kun maksat yrityksesi kortilla. ReceiptHero palvelua käyttävien yritysten lista kasvaa jatkuvasti, listalla ovat tällä hetkellä mm. Puuilo, R-kioski ja Nesteen useat huoltamot. Kaikki ReceiptHero toimipaikat Suomessa löydät täältä.

Kun olet skannannut kuitit sähköisessä muodossa eteenpäin, sinun ei tarvitse enää säilyttää paperisia kuitteja. Kuitit säilyvät eTaskun palvelussa jopa 6 vuoden ajan. Myös verottajalle riittää sähköisessä muodossa olevat kuitit.

Matkalaskut kätevästi eTaskun kautta

eTaskun palveluissa Pro-pakettiin kuuluu myös matkalaskut, sekä tietty kuittien ja dokumenttien sähköisen käsittelyn. Kilometrikorvaukset eTasku laskee automaattisesti, kun merkitset vain lähtöpisteen, mahdolliset välipysähdykset ja päätepisteen. Kilometrikorvauksen lisäksi onnistuu myös päivärahan laskeminen niin kotimaahan kuin ulkomaille sekä näiden kulujen maksatuksen.

Matkalaskun teko onnistuu mobiili- ja verkkosovelluksessakin, niin kotimaassa kuin ulkomailla! Tarvittaessa voit määrittää matkalaskuille ja tositteille hyväksyjät.

Jatkuvasti kehittyvä eTasku

eTasku kehittää toimintaansa jatkuvasti, jotta asiakkaat voisivat olla tyytyväisiä käyttämäänsä palveluun. Yksi viimeaikaisista uudistuksista on ollut ominaisuus, jonka avulla voit tarkistaa onko yritys tai henkilö pakotelistalla. Pakotelistahaun kautta on eTaskun käyttäjän mahdollista saada selville, onko asiakkaan oma liiketoimintakumppani tai liiketoimintakumppanin edunsaaja KRP:n varojen jäädytyspäätösten tai EU:n, YK:n tai OFAC:n asettamien pakotteiden alainen.

eTaskua käyttää jo yli 20 000 yritystä!

Palvelua voivat käyttää niin pienet yritykset joita pyöritetään yhden ihmisen voimin, tai isot pörssiyritykset. Voit testata eTasku palvelua ennen ostopäätöstä 30 vuorokauden ajan veloituksetta! eTaskusta löydät erityyppisille käyttäjille soveltuvat paketit, joista voit valita omaan tarpeeseesi sopivimman.  Valikoimasta löydät Dokumentti-, Basic- sekä Pro-paketit. Tiesitkö muuten sitä, että kirjanpitäjille ja tilitoimistoille eTaskun käyttö on täysin ilmaista! Riittää kun tilitoimiston asiakkaat ottavat palvelun käyttöön, jolloin myös kirjanpitäjä ja tilitoimisto hyötyvät!

eTasku on kotimainen toimija, jonka pääkonttori sijaitsee Tampereella. Tampereen pääkonttorin lisäksi eTaskun toinen toimipiste löytyy Helsingistä.

Mitä eTaskun käyttäminen maksaa?

eTasku- palvelusta voit valita itsellesi sopivan paketin ja maksaa palvelun käytöstä tarpeidesi mukaan. Kuukausihinnoitellut paketit tarjoavat käyttäjille mahdollisuuden valita oman yrityksen tarpeisiin sopivan ratkaisun. Basic-paketti on hinnalta 6,90€/kk, ja se sisältää mm. sovellukset matkapuhelimeen ja webiin, mahdollisuuden kuittien kuvaamiseen ja sähköpostikuitteihin, suoran yhteyden kirjanpitäjälle, varmuuskopiot ja arkistoinnin sekä ilmaisen asiakaspalvelun.

Jos taas tarvitset lisäksi käyttöösi matkalaskut sekä haluat tallettaa dokumentteja eTaskuun, valitse Pro-versio, jonka hinta on kuukausittain 8,90€. Jos kyseessä on isompi yritys, on mahdollista neuvotella tarjous eTaskun käytöstä!

eTaskun käyttäjäkokemukset

Kuten jo aiemmin mainitsimme, eTaskua käyttää yli 20 000 tuhatta yritystä. Vertailun vuoksi vuoidaan todeta, että suomessa oli vuonna 2020 noin 295 000 yritystä. eTaskun käyttäjäkokemuksista paistaa tyytyväisyys siihen, että kuittien ja papereiden pyörittely on vähentynyt huomattavasti. Lisäksi eTasku on todettu tehokkaaksi tavaksi säästää työaikaa ja ennen kaikkea käyttää se työaika tehokkaammin! Lue asiakkaiden kommentteja tästä linkistä.

Miten ottaa eTasku käyttöön?

eTaskun käyttöönotto käy helposti rekisteröitymällä palveluun osoitteessa www.etasku.fi. Jos eTaskun käyttöönotto vielä mietityttää, voit pyytää yritykseltä tarkemman esittelyn palvelusta. Sinun on myös mahdollista kokeilla eTaskun käyttöä 30 vuorokautta maksutta!

Myös tilitoimistoille eTasku alkaa olla jo tuttu palvelu, nimittäin 50% Suomen tilitoimistoista käyttää jo eTaskua! Tilitoimistoille ja kirjanpitäjille eTaskun käyttö on maksutonta. Suurimpana hyötynä myös tilitoimistojen näkökulmasta on havaittu se, että eTaskun käyttö säästää aikaa, kun kaikki tarvittavat aineistot löytyvät yhdestä paikasta, varmuuskopioituna.

Klikkaamalla tästä linkistä löydät E-taskun omia videoita joiden avulla näet miten palvelu toimii.

Mitä mieltä olit kirjoituksesta?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
WhatsApp
Email
Päivi

Päivi

Tervetuloa blogini pariin!

Olen yhteiskuntatieteiden maisteri ja työskentelen sosiaalityöntekijänä.

Kotoa löytyy kolme lasta, puoliso sekä kaksi koiraa.

Kiinnostuksen kohteena ovat yhteiskunnalliset ilmiöt sekä taloudellinen hyvinvointi.

Seuraa Instagramissa
Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja 

Etsi sivuilta

Päivin aiemmat postaukset

Jätä kommentti