vakuutusten kilpailuttaminen
vakuutusten kilpailuttaminen

Vakuutusten kilpailuttaminen voi tuoda mukanaan säästöä

Tiedätkö, kuinka paljon taloudessasi kuluu vuosittain rahaa itsesi, perheesi, kotisi ja kulkuneuvojesi vakuutusmaksuihin? Usein vakuutuslaskut on jaettu osiin ja laskuja tipahtelee postista säännöllisin väliajoin. Vaikka yksittäisen vakuutuslaskun summa voi tuntua pieneltä, vuositasolla vakuutuksista maksettu loppusumma voi kuitenkin nousta merkittäväksi. Vakuutusten kilpailuttamisen avulla varmistat, ettet maksa turhaa ylimääräistä ja saat rahallesi vastinetta.

Itsellä on tänä keväänä missiona kilpailuttaa vakuutukset ja katsoa kilpailutuksen kautta voinko saada minkäänlaista säästöä aikaan. Tämän hetkiset vakuutukset ovat kolmen eri vakuutusyhtiön kautta – autovakuutus yhdestä, lemmikkivakuutus toisesta ja asumiseen liittyvät vakuutukset kolmannessa.

Koska omien säästöjen lisäksi missiona on jakaa keinoja, joiden avulla myös sinä voisit onnistua säästämään rahaa, tämän vuoksi esittelen Vakuutustiedot.fi palvelun, jonka avulla voit kilpailuttaa joko yksittäisen vakuutuksen tai vaikka kaikki vakuutukset kerralla. Yksi palvelun parhaita puolia on palvelun helppous ja vakuutusten kilpailuttaminen onnistuu suhteellisen vaivattomasti.

Miten kilpailutan vakuutukseni vakuutustiedot.fi sivulla?

Pääset liikkeelle siirtymällä osoitteeseen vakuutustiedot.fi ja luomalla itsellesi käyttäjätilin. Rekisteröityminen on täysin ilmaista ja tapahtuu muutamassa minuutissa.

  1. Luo käyttäjätili Vakuutustiedot.fi etusivun kautta
  2. Vahvista käyttäjätili sähköpostiin tulleen aktivointilinkin kautta
  3. Tämän jälkeen tilisi on valmis ja voit aloittaa vakuutusten kilpailuttamisen!

Rekisteröidyttyäsi alustalle pääset syöttämään palveluun vakuutuksiesi tiedot ja kilpailuttamaan jo olemassa olevat vakuutukset. Jos koet tarvetta täysin uudelle vakuutukselle, sen kilpailuttaminen onnistuu myös palvelun kautta.

vakuutustiedot.fi kokemuksia

Kun kertaalleen talletat tiedot vakuutuksistasi vakuutustiedot.fi järjestelmään, on tämän jälkeen vakuutusten kilpailuttaminen helppoa. Lisäksi saadut tarjoukset tallentuvat järjestelmään ja pystyt palvelun kautta tarkastelemaan niitä jatkossakin. Tarjouksen saaminen ei vielä velvoita sinua tekemään päätöstä vakuutuksen hankkimisesta, vaan pystyt hyväksymään saamistasi tarjouksista vain sen, joka tuntuu parhaalta.

Asiakaspalvelua voi ja kannattaa vakuutustiedot.fi sivustolla hyödyntää, mikäli koet siihen tarvetta. Kun olet kirjautunut palveluun, voit lähettää sivuston kautta suoraan viestiä asiakaspalveluun, ja mikä parasta, vanhat viestit tallentuvat alustalle, jolloin voit palata niiden pariin myöhemmin jos jokin asia jäi askarruttamaan.

Mitä kaikkea voi vakuuttaa?

Autovakuutus – valitse omiin tarpeisiisi sopiva autovakuutus. Kaikkien ajoneuvojen tulee olla vakuutettu liikennevakuutuksella, lopuista vakuutuksista päätät itse! Vakuutusvaihtoehdoista löydät itsellesi sopivan vaihtoehdon vakuuttamaan autosi ilkivallan, varkauden tai tapaturman varalta.

Kotivakuutus – kotivakuutus on vakuutus kodillesi ja sen irtaimistolle. Kotivakuutus korvaa kodissasi tapahtuvat vahingot tai esimerkiksi rikkoutuneet kodinkoneet, jos vakuutusyhtiön laskelmien mukaan näillä on vielä arvoa. Usein myös vuokra-asunnoissa, vuokranantajat vaatii vuokralaiselta kotivakuutuksen ottamista.

Henkivakuutus on henkilökohtainen vakuutus, jonka voi hankkia itselleen turvaamaan omaa henkeään. Henkivakuutus korvaa tietyn summan jos sairauden tai tapaturman johdosta kuolet, sille henkilölle joka vakuutuksissa on nimetty. Henkivakuutusta kannattaa harkita etenkin silloin, jos on velkaa.

Lapsivakuutus – lapset on mahdollista vakuuttaa jo ennen syntymää. Lapsien vakuutus hankitaan korvaamaan sairauden tai tapaturman aiheuttamia kustannuksia.

Matkavakuutus – matkustatko paljon kotimaassa tai ulkomailla? Kovin kauas kotoa ei välttämättä tarvitse lähteä, että voisit jo olla matkavakuutuksen piirissä! Etenkin ulkomaanmatkoilla, on hyvä vakuuttaa matkatavarat ja itsensä.

Lemmikkivakuutus – löytyykö kotoasi nelijalkainen ystävä tai jokin muu lemmikki? Myös lemmikit ovat alttiita tapaturmille ja sairauksille. Vakuuttamalla lemmikkisi saat turvaa yllättävien kustannusten varalle, joita sairaus tai tapaturma voi aiheuttaa.

Vakuutustiedot.fi palvelussa löydät helposti eri vaihtoehdoista itsellesi sopivimman vakuutuksen. Käy tutustumassa palveluun tästä linkistä! Kun olet syöttänyt palveluun nykyiset vakuutustietosi, pääset vaivattomasti kilpailuttamaan haluamasi vakuutukset.

Ja mikä parasta! Jos tykkäät palvelusta ja suosittelet sitä kaverillesi, vakuutustiedot.fi maksaa 10€ palkkion jokaisesta palveluumme kutsumastasi uudesta henkilö- tai yritysasiakkaasta, joka hyväksyy vakuutustarjouksen palvelussamme.

vakuutusten kilpailuttaminen

Kuinka usein vakuutukset kannattaa kilpailuttaa?

Mitään tarkkaa aikaväliä ei ole olemassa, kuinka usein vakuutuksia kannattaisi kilpailuttaa. Osa on sitä mieltä, että vakuutukset kannattaisi kilpailuttaa vähintään kerran vuodessa tai ainakin silloin, kun on ottamassa uutta vakuutusta tai kun vanhaa ollaan uudistamassa.

Vakuutusten kilpailuttaminen on kohdallaan varsinkin silloin jos omassa elämäntilanteessa tapahtuu muutoksia – muutat uuteen kotiin, asuntosi tai autosi vaihtuu, terveydentilassasi tapahtuu muutoksia, parisuhde- tai perhetilanteesi muuttuu jne.

Kilpailuttamista suositellaan myös silloin jos tämän hetkisen vakuutusyhtiön hintataso nousee ja/tai hinta tuntuu korkeammalta verrattuna muihin yhtiöihin. Tällöin kannattaa varmistua, ettei maksa ylihintaa vakuutuksista jos saatavilla on edullisempia, yhtä hyviä tai jopa paremmilla ehdoilla varusteltuja vakuutuksia.

Tähän kohtaan on pakko sanoa, että kannattaa kuitenkin aina muistaa ettei halvin vaihtoehto ole välttämättä paras vaihtoehto. Tarkista vakuutusten kattavuus ja ehdot ennen kuin viet sopimuksen maaliin.

Palvelua suosittelemalla voit tienata rahaa!

Jos tykkäät palvelusta ja suosittelet sitä kaverillesi, vakuutustiedot.fi maksaa 10€ palkkion jokaisesta palveluun kutsumastasi uudesta henkilö- tai yritysasiakkaasta, joka hyväksyy vakuutustarjouksen palvelun vakuutustiedot.fi sivuston kautta. Eli mikäli tiedät jonkun, joka on aikeissa kilpailuttaa omat vakuutukset, vinkkaa hänet palvelun pariin jo kuittaa palkkio.

Oman suosittelulinkin saat, kun luot oman tilin, syötät sivustolle tilinumerosi ja tämän jälkeen saat käyttöön oman suosittelulinkin, jota voit jakaa eteenpäin.

Tutustu palveluun, kilpailuta vakuutuksesi ja hyödy suosittelusta!

Sinua saattaa kiinnostaa myös nämä:

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest

Seuraa Somessa

Uusimmat postaukset

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja 

Etsi sivuilta

Samankaltaiset postaukset

Jätä kommentti

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.