Kuvaus

Budjetointi on erittäin tehokas tapa tutustua oman talouden numeroihin ja karsia turhaa kulutusta.

Budjetoinnin avulla voit ottaa taloutesi haltuun ja:

  • panostaa säästöjen kerryttämiseen
  • lisätä sijoitusmahdollisuuksia
  • tehostaa velkojen takaisinmaksua
  • onnistua suuremmalla todennäköisyydellä taloudellisten tavoitteiden saavuttamisessa!

Olemme ottaneet Excelin kohdalla kattavasti huomioon kaikki talouden kannalta tärkeät osiot.

Olemme pyrkineet tekemään taulukoiden täyttämisestä mahdollisimman helppoa ja mielekästä, jotta voit palata niiden pariin aina eri tavoin – kuukausibudjetin rinnalla voit täyttää aktiivisesti viikon kuluseurantataulukoita. Lisäksi voit säännöllisin väliajoin seurata nettovarallisuutesi kehittymistä ja säästöjesi karttumista. Lopuksi voit tehdä yhteenvedon vuosiseurantapohjaan. Voit halutessasi täyttää pohjaa yksin tai ottaa muut perheenjäsenet budjetointiin mukaan.

Toivomme, että pohja auttaa sinua tulemaan tutuksi oman taloutesi kanssa, mahdollistaen taloutesi ohjaamisen juuri haluamaasi suuntaan.

Käytännössä, miten hyödyntää pohjaa pitkällä aikavälillä?

Kun olet ostanut Talous haltuun – Excelin, voit hyödyntää sitä aina uudelleen ja uudelleen – yhden oston hinnalla.

Voit kopioida ostamasi tiedoston niin monta kertaa kuin haluat, mutta muista kuitenkin noudattaa tekijänoikeuksia. Voit jakaa Excelistä kuvia sosiaaliseen mediaan, mutta muista merkata meidät kuviin tai videoihin (@naisetpuhuurahasta). Muunlainen jakaminen tai sisällön kopioiminen on kiellettyä ilman tekijöiden lupaa.

Ps. Mikäli tiedostosi menee hukkaan, voit lähettää meille viestiä ja toimitamme sen sinulle uudelleen. 

Mikäli jossain kohtaa päivitämme tuotetta, uusi versio toimitetaan automaattisesti kaikille tilaajille. 

Maksuvaihtoehdot:

Voit maksaa tilauksesi mm. verkkopankin kautta tai Google Paylla. Eri maksuvaihtoehdot näet, kun lisäät tuotteen ostoskoriin ja siirryt kassalle. Verkkokauppamme toimii Shopify-alustan kautta. Ostamisen yhteydessä avautuu uusi välilehti ja tämä on täysin normaali käytäntö.

Tulostusohjeet:

Saat Excelin käyttöösi heti tilaamisen jälkeen. Tuote on ladattavissa linkin kautta ja lisäksi lähetämme tiedoston sähköpostiisi.

Ensimmäisellä kerralla suosittelemme lukemaan ohjeet tarkasti ja käymään Excelin eri osiot läpi. Sen jälkeen voit lähteä täyttämään Exceliä vaikka samantien.

Tilausehdot:

Huomioithan, että digitaalisella tai tulostettavalla tuotteellamme ei ole palautus- tai peruutusoikeutta. Tilauksen yhteydessä hyväksyt, ettei peruutusoikeutta ole. Ladattavat tuotteet, kuten digitaaliset tiedostot tai tulostettavat materiaalit, siirtyvät ostajan haltuun heti oston jälkeen. Tämä poikkeaa fyysisistä tuotteista, joita voidaan palauttaa varastoon ja tuote ei jää ostajalle. 

Toivomme, että luet tuotekuvauksen mahdollisimman tarkasti ja varmistat tuotteen sopivuuden ennen ostopäätöksen tekemistä, jotta tuote on tarpeisiisi mahdollisimman sopiva. Jos ilmenee kysyttävää, pyrimme auttamaan parhaamme mukaan. Voit lähettää viestiä sähköpostitse: info@naisetpuhuurahasta.fi tai Instagramin kautta @naisetpuhuurahasta.