pidä huolta varallisuudestasi
pidä huolta varallisuudestasi

Pidä huolta varallisuudestasi – elämä voi yllättää!

Säästät, sijoitat ja tavoittelet vaurautta?

Hyvä! Olet sitten varmaan myös tietoinen pitkäjänteisesti säästämäsi ja taidokkaasti sijoittamasi varallisuuden ”päätepisteestä” esimerkiksi eron tai kuoleman kohdatessa? Tai mahdollisuuksista tehdä verotehokasta suunnittelua varallisuutesi osalta?

Ai etkö? Jos et, niin kuulunet siihen enemmistöön, joka on saattanut kyllä miettiä näitä asioita, mutta siihenpä se sitten on jäänytkin, ajatustasolle. Älä huoli, tässäkin asiassa pätee sama lohduttava totuus kuin säästämisen ja sijoittamisen aloittamisessa: koskaan ei ole liian myöhäistä!

Miksi näitä ikäviä asioita, kuten eroa tai kuolemaa pitäisi miettiä? Siksi, että elämä on arvaamatonta ja arvaamattomiin käänteisiin on hyvä varautua ennalta. Oikeudellisesta ennalta varautuminen tarkoittaa mm. sen pohtimista, miten haluaisi varallisuutensa ohjautuvan erotilanteessa. Avioliiton päättyessä eroon on hyvin mahdollista, että tuleva ex-puoliso saa sinun omaisuuttasi ns. tasinkona, ellette ole tehneet avioehtosopimusta. Tasinko voi olla rahavaroja, asunto-osake tai jopa siivu perintömökistäsi.

Oikeudellista ennalta varautumista on myös hyvä miettiä, minne toivoisi varallisuutensa ohjautuvan oman kuoleman jälkeen. Tiesitkö, että lapsettoman avoliitossa eläjän perii hänen vanhempansa? Tai että aviopuolison, jolla on lapsia, perivät hänen lapsensa eikä hänen aviopuolisonsa? Uusperheessä perimysasiat ovat sinun, minun ja meidän lapsista sekä ex-puolisoista johtuen vieläkin mutkikkaampia.

Pidä huolta varallisuudestasi! Ethän siis jätä perhevarallisuus- ja perintöasioita sattuman (ja pelkän lainsäädännön) varaan!

Ota Instagramissa seurantaan @lakitoimisto_kunnes ja saat hyödyllistä tietoa ja vinkkejä, kuinka pitää huolta omasta varallisuudestaan. Vieraile lakitoimiston kotisivuilla klikkaamalla tätä linkkiä <3

Lue myös tämä: Millaisesta palkasta haaveilet?

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest

Seuraa Somessa

Uusimmat postaukset

Pysy ajantasalla

Tilaa uutiskirjeemme

Ilmoitamme sinulle ensimmäisten joukossa uusista tapahtumistamme ja 

Etsi sivuilta

Samankaltaiset postaukset

Laatuyhtiöt sijoituskohteena

Kauppalehti listasi top 10 suomalaista laatuyhtiötä. Laatuyhtiöt ovat yrityksiä, jotka ovat pitkällä aikavälillä tuottaneet paremmin

Jätä kommentti

Lataa ILMAINEN talouden-hallintapohja

Excel-pohja sisältää kuukausibudjetin, nettovarallisuuslaskelman, vuosiseurannan sekä yksittäisten kulujen seurantaa helpottavan taulukon.

*Lataamisen yhteydessä liityt sisäpiiriimme. Voit poistua milloin tahansa parilla klikkauksella.